Online nå

ønsker du å komme deg online og dele båtlivet ditt med resten av oss som elsker det? Nå kan du gjøre det på en enkel og nærmest gratis måte!


Vi har tipsene som du trenger for å gjøre dette, og de har vi funnet på en nettside som virkelig har gitt sine lesere mye glede opp gjennom årene.


Siden vi snakker om er ToppFinans.com og denne gjengen har satt seg inn i det aller meste som angår oss mennesker, og da har man naturligvis ikke sett bort i fra det å komme seg på nett.


De har skrevet en meget omfattende artikkel om hvordan man lager en blogg, og denne har alle nytte av å lese - og dette gjelder både de som har tenkt å starte opp med et eget nettsted og de som allerede er erfarne med dette.


Sidene gir god informasjon som går både på dette med å anskaffe seg et eget domene og hvordan man skal skrive et så godt innhold som mulig. Her er det mange a-ha opplevelser å få, for å si det sånn, og man vil være overrasket over hvor mye man kan tjene på å gjøre ting riktig fra starten.


p>De er spesielt opptatt av dette å ha sitt eget domene og ikke bruke de mange gratistjenestene som finnes. Fordelen med å ha sitt helt eget domenenavn er mange, men først og fremst går det på at man har full redaksjonell frihet samt at man kan velge selv hvilket design man vil ha.


Wordpress løftes frem som et lite vidundermiddel og dette kan vi selvsagt ikke si oss uenige i. Sjansen til å kunne publisere stoff og enkelt sette inn både bilder og videoer er fantastisk gjennom dette verktøyet. Samtidig vet man at man kan bla gjennom tusenvis av design og velge akkurat det som man måtte ønske - og det er det svært få andre plattformer som kan skilte med!